新型コロナウィルスの感染拡大を受け、お客様および当社従業員の健康と安全を第一に配慮し、当面下記対応を実施いたします。
ご迷惑、ご不自由をおかけしますが、よろしくお願いします。
■以下に該当する方は入館をご遠慮ください。
・37.5度以上の発熱・咳など風邪症状の方、体調不良の方
・新型コロナウイルス感染症陽性者と濃厚接触があった方
・過去2週間以内に感染が引き続き拡大している国・地域への訪問歴がある方
■ご来館に際してのお願い
・入館時に非接触型体温計による検温にご協力ください。
・マスクの着用をお願いします。
・消毒・手洗いにご協力ください。
・通路や展示室では、ソーシャルディスタンスの確保にご協力ください。
密集が見受けられた場合は、スタッフがお声がけする場合がございます。
・大声での会話はお控えください。
・新型コロナウィルス感染者が出た場合の連絡のため、受付にてお客様全員に来館者情報登録をお願いしています。
お預かりした個人情報の取り扱いには十分に配慮いたします。
なお、感染症の拡大予防・対策のため、又は法令に基づき、保健所等の関係機関へ必要な個人情報を提供する場合があります。あらかじめご了承ください。
■当館の感染拡大防止に関する取り組み
・施設内には消毒液を設置しています。
・飛沫感染防止対策として、従業員は常時マスクを着用します。
・施設内の清掃・消毒を強化しています。
・スタッフの体調管理を徹底しています。
Ensuring the safety of our visitors and employees is our top priority.
We appreciate your understanding and cooperation on the preventive measures below.
■ Please refrain from entering the building if you apply to any of the following:
・ have symptoms such as a fever (37.5℃ or more) or cough, or are not feeling well
・ have had close contact with anyone positive for COVID-19
・ have visited countries/regions with ongoing spread of COVID-19 in the past two weeks
■ We ask all visitors to follow the below guidelines:
・ cooperate with contactless body temperature measurements upon entering the building
・ wear a face mask during the visit
・ wash your hands and disinfect with alcohol
・ refrain from talking loudly
・ maintain a safe distance from other guests in exhibitions and passages
Our staff may ask visitors in close contact with others to maintain their distance.
・ We ask all visitors to register their name and contact information at the reception, for contact purposes should we detect infection of the disease.
We will treat collected personal information with caution. Please note in advance that in order to prevent the spread of the disease, or complying with the law, we may provide your information to health centers and other related institutions.
■ Our preventive measures:
・ installation of disinfectants
・ enhanced cleaning and disinfection procedures
・ staff will carry a mask at all times
・ staff health management